01 iulie 2009

Psoriazis = Psoremiss

   Bolile de piele devin din ce in ce mai raspandite in zilele de astazi. Psoriazis este una din  acestea, nefiind contagioasa, nu se ia prin atingere, nu este ereditara.
Psoriazisul este o afecţiune dermatologică caracterizată prin apariţia de leziuni roşiatice acoperite de scame alb-sidefii, uneori foarte groase, acestea pot aparea oriunde pe corp dar zonele cele mai predispuse sunt coatele, genunchii, pielea capului.


Ce produce psoriazisul ?
 
Factorii declanşatori ai bolii diferă de la caz la caz. Apariţia bolii depinde foarte mult de starea neuropsihică a pacientului. Stresul, supărările, şocurile psihice, accidentele, pierderea unui membru al familiei pot duce la apariţia bolii. La adulţi, boala poate apărea şi din cauza consumului unor medicamente – antiinflamatorii nesteroidice (Indometacin sau Fenilbutazonă), betacarbonaţi (Propanol, Atenolol) sau săruri de litiu (folosite în tratamentele psihiatrice). La copii, am întălnit cazuri când psoriazisul a fost declanşat de o simplă strptococie – o amigdalită de exemplu. De asemenea alimentaţia neadecvată, consumul de alcool pot declanşa psoriazisul. 
Cum se tratează psoriazisul ?
 
            Echilibrul psihologic al pacientului este determinant pentru ameliorarea bolii. Din nefericire majoritatea bolnavilor sunt afectaţi psihic chiar de prezenţa bolii. Din nefericire, majoritatea bolnavilor sunt afectaţi psihic chiar de prezenţa bolii, care ridică probleme estetice, mai ales la femei. Aspectul urât şi şi dureros al leziunilor il face pe bolnav anxios, lipsit de încredere în pripria persoană. Ca urmare, el tinde să se izoleze de societate şi de familie, devine apatic, indiferent la micile, dar necesarele bucurii ale vieţii, devine depresiv şi este pândit de eşecuri afective şi profesionale, ce pot să ducă la tentative de sinucid.

Clinica Psoremiss ofera cel mai bun  tratament impotriva boli de psoriazis.Avand o echipa de  medici dermatologi cu o bogata experienta in tratamentele moderne, reusesc intotdeauna pana la capat, rapid si  prompt, in toata tara, Clinica Psoremiss avand filiale in Timisoara, Oradea, Baia-Mare, Targu Mures, Piatra Neamt, Iasi, Brasov, Sibiu , Craiova, Bucuresti si Constanta.
Deasemeni, la Clinica Psoremiss binecunoscuta acnee poate fi inlaturata printr-un tratament  revolutionar prin terapie fotodinamica , nici macar imbatrinirea nu trece netratata de echipa Clinicii Psoremiss.

ATENTIE:

Este important ca bolnavii să nu neglijeze boala şi să consulte un medic încă de la primele semne de manifestare a psoriazisului, în faza incipientă fiind mult mai uşor de tratat. Centrele PSOREMISS din România pun la dispoziţia bolnavilor cel mai eficient tratament împotriva acestei boli.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine