17 aprilie 2010

Jucarii pentru copii

Aniversari = cadouri. Cadouri cadouri cadouri ... Pe cei mari ii impaci mai repede cu un cadou, dar cand vine vorba despre cei mici exista mult mai multe intrebari. Ce sa ii iau unui copil? Daca nu ii place, daca jucaria e prea mica, sau prea mare, sau poate fi inghitita, periculoasa s.a.m.d.
   Lovindu-ma de aceste intrebari, am cautat solutia... si am gasit jucarii pentru copii. Alegerea unei jucarii nu este chiar atat de usoara, de aceea am cautat sa reduc din cautari, si sa ma rezum la acele jucarii pentru copii , care pot fi selectate in functie de varsta copilului, si mai  ales de pretul jucariei.
   Am gasit multe astfel de magazine, dar unul mi-a atras atentia si mi-a starnit interesul intr-un mod cat se poate de placut.... si au pe stoc numai jucarii pentru copii. Marea majoritate a produselor sunt produse din lemn, dar si din cauciuc natural , carton reciclat s.a.
Dupa cum am spus, ca marea majoritate sunt produse din lemn, ei bine , va puteti delecta privirea pentru copilasii vostri prin jucarii pentru copii .
  In raportul pretului, am numai vorbe de lauda. Ca timp produsul vine repede, si cand ma refer la repede, spun 2 zile maxim pentru provincie...
Cei mici te vor aprecia pentru o jucarie bine aleasa. Case vile si masini pentru adulti, si jucarii pentru copii din partea lor .

1 comentarii:

  1. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
    Mulţumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza daca te tine