27 august 2010

Un tensiometru ieftin si util

   Dupa cum binestiti , cei care ma cititi , o pasiune proprie si personala pe care am dezvoltat-o ceva mai mult de cand particip online, sunt recomandarile. Azi a venit timpul sa strig in gura mare tensiometre.Acum probabil ca intrebarea voastra este la ce va trebuie un tensiometru? Sau ce sa fac eu cu un tensiometru? Raspunsul e si mai simplu: Abi Solutions, o companie dinamica, prin intermediul caruia iti poti descoperi tensiunea fara intarziere folosind unul din multitudinea de tensiometre.
   Facand un raport calitate - pret (de criza) am descoperit un tensiometru ideal, ieftin si electronic.
Este vorba despre Tensiometru digital SCALA KP6166 
Foarte ieftin, si foarte comod acest model de tensiometru are o garantie totala de 2 ani de la data achizitionarii si un design foarte atragator. 
Acest  tensiometru este  pentru incheietura mainii si este precis si foarte usor de intretinut.
Pentru mai multe detalii accesati linkul din cuvantul tensiometru unde puteti gasi o gama foarte variata de tensiometre atat digitale cat si analoage.
   Am vazut in cateva orase centre medicale amplasate in diverse puncte ale oraselor , unde datorita alertelor, ti se putea lua tensiunea, si puteai bea un pahar cu apa .Eu personal mi-am achizitionat un astfel de tensiometru digital, foarte ieftin , undeva pe la o suta de lei. Acum imi descopar singur tensiunea, fara intarziere, fara drumuri la cabinete. Nu iti trebuie o pregatire medicala adecvata, simplu de folosit , destinat celor care vor sa mentina un control al sanatatii.

tensiometru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine