30 ianuarie 2011

Franciza Nomasvello - o noua oportunitate de a face bani

Am un nou cuvant pentru anul 2011. Si acesta se numeste Franciza.Si daca tot vorbim despre franciza este imperativ sa nu vorbim despre cel mai mare bussiness la ora actuala . Se numeste Nomasveloo
Ce este Nomasvello?  Nu este nimic altceva decat un cabinet cosmetic, foarte cunoscut, prin care va puteti intineri tenul si scapa de parul care trebuie epilat din ce in ce mai mult. (Apelati cu incredere inainte de a deveni maimute). Epilarea se face prin metode tehnice foarte avansate, eliminand astfel durerile sau alte neplaceri cauzate in urma epilarilor clasice.
   Cei de la Nomasvello sunt in continua extindere, iar daca vrei sa iti pornesti prorpia ta afacere , nu trebuie sa faci mai nimic, ci doar sa dispui de o suma de bani pe care o investesti cu incredere, de restul se ocupa firma Novasello. 
Ei iti dau tehnologia necesara, trainingul, firma luminoasa, si chiar si pliantele si fluturasii pe care tu doar trebuie sa ii raspandesti in zona ta. Nu te poti astepta decat la castig. 
   Te costa 30000 de euro plus inca alti 400 de euro lunar (lunar cei doar 400 E) ; investitia sigur ti-o vei recupera intr-un an daca te misti incet si nu te agiti prea mult. Tehnologia aplicata se numeste IPL si inseamna  " lumina intens pulsata" , ea este cea care ajuta la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului.
Pentru mai multe detalii despre aceasta afacere , puteti intra in legatura cu Nicoleta de la Nomasvello pe adresa de mail nicoleta.mincu(@)nomasvello.ro , ea va va explica mai in detaliu despre tot ce vreiti sa aflati.
Mai jos aveti un mic video de prezentare despre epilarea cu IPL

2 comentarii:

  1. Dupa parerea mea eu zic ca nu o sa regretati din contra castig garantat prin franciza Nomasvello. Nicoleta Mincu este managera de la franciza Nomasvello. Ea te juta sa iti deschizi cabinetul de epilare si pe cei care iau franciza + ca la noi merg foarte bine afacerile in cosmetica, epilare succes garantat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai foarte mare dreptate, eu daca as fi dispus de banii necesari as fi luat o franciza

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza daca te tine