04 octombrie 2011

Dexter sezonul 6 Those kinds of things

Pentru toti impatimitii serialului Dexter tin sa va anunt ca a aparut de o zi chiar sezonul 6 episodul 1 Those kinds of things  . Cei ce nu stiu despre serial, iata cateva mici informatii.
  
Dexter este un serial bazat pe romanul scris de Jeff Lindsay in 2004 intitulat "Darkly Dreaming Dexter".Actiunea serialului are loc in Miami, avandu-l in rol principal pe Dexter Morgan,un criminal in serie, care lucreaza in cadrul politiei Miami, ocupandu-se de laboratorul criminalistic unde beneficiaza de toate cunostintele pentru a avea o acoperire perfecta si pentru a nu fi demascat. In timpul zilei, Dexter Morgan e un angajat model al laboratorului criminalistic al politiei din Miami, dar aceasta este doar o masca ce ascunde adevarata sa identitate. In realitate, Dexter este un criminal meticulos (un monstru precum si el admite) care Isi satisface setea de sange In timpul noptii. La adapostul Intunericului el urmareste si apoi omoara criminalii pe care legea nu-i poate atinge, totul cu grija si determinare.
Dexter sezonul 6 episodul 1 denumit Those Kinds of Things 

1 comentarii:

  1. L-am vizionat deja si cei care au spus ca acest sezon se anunta a fi mult mai dark decat precedentele au avut dreptate. Cred ca sezonul 6 chiar merita vizionat.

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza daca te tine