07 iunie 2012

Nikon Coolpix : o alegere foarte buna

Sa presupunem ca vrem un aparat digital . Nu foarte scump , nici foarte ieftin , ci foarte bun.
Excludem D-SLR , si ajungem in cautarea unui aparat foto digital compact , si filtram ca pret intre 500 si 1000 RON iar ca si marca eu am ales Nikon  (pentru ca merit :P).

Primul aparat : Nikon Coolpix L310Cu un zoom optic de 21x si cu obiectivul Nikkor , acest minunat aparat are senzorul de imagine de 14 Megapixeli , si un potential maxim de ISO de pana la 6400 ceea ce ajuta foarte mult la fotografiatul in lumina scazuta .
Inregistrarea video se face printr-o simpla apasare de buton, iar aceasta este de tip 720P . Pe scurt , Nikon Coolpix L310 este un aparat de exceptie care poate fi achizitionat  la pretul de 999 Lei RON . Daca v-ati hotarat sa achizitionati acest aparat veti primi si o geanta Nikon pentru el, un trepied cu lanterna Joby, un incarcator Energizer si un card de memorie. Astfel aveti aparatul full echipat si gata de produs amintiri placute si zambete multe.
De retinut: 14 Megapixeli, filmare HD 720P, zoom optic 21x, ISO pana la 6400 , ecran LCD mare de 7,5 cm (3 inch), geanta , trepied, incarcator acumulatori si card.
Il puteti achizitiona sau afla mai multe informatii despre el aici :
Vezi Nikon Coolpix L310


Al doilea aparat : Nikon Coolpix S6300


Cu un zoom optic mai mic decat cel de la Nikon Colpix L310 , de 10x, dar cu o rezolutie ceva mai mare , de 16 Megapixeli, este un aparat mic care face lucruri mari. Rezolutia mare de 16 megapixeli permite realizarea de fotografii clare si mari in rezolutie, ceea ce va permite sa printati la marimi mari. Nikon Coolpix S6300 are un ecran LCD ceva mai mic, de 6.8 cm (2.8 inch) . Pe langa alte moduri de fotografiere, acest mic aparat are si un mod automat HDR , ceea ce face ca fotografiile realizate in acest mod, sa cuprinda detalii si tonuri impresionante. Credeti ca mai si filmeaza? Ei bine , nu filmeaza. Nu standard. Nu 720. Ci Full HD. Durata maxima a unui film fiind de 29 de minute sau 4Gb.
  PS: Te-ai saturat sa filmezi la un concert , si cand ajungi sa descarci, sa ai 10 filmulete ? Ei bine, cu Nikon Coolpix S6300 asa ceva nu se mai intampla. O noua functie a fost implementata pe acest aparat, si permite legarea filmuletelor facute de dumneavoastra.
Pretul acestui aparat :  899 Lei  RON.
De retinut: 16 Megapixeli, filmare Full HD , zoom optic de 10x, ecran LCD de 6.8 cm (2.8 inch), card de memorie si husa de piele.
Daca doriti sa il cumparati , sau sa aflati mai multe detalii puteti acesa linkul de mai jos:
Vezi Nikon Coolpix S6300
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine