26 martie 2009

Review Blogatu' and Buddha

   Ieri seara, in jurul orelor 23:45 primesc un mesaj e mess, de la Blogatu" , cum ca sa il urmarim la nuj ce emisiune... Intru pe link, sa vad emisiunea lui blogatu... lololol (pe vremuri era blogger... acum .....) care incepe in forta cu ce stie el mai bine, review de blog/site .... il ascult cateva minute timp in care il rog pe messenger sa mai repete o data adresa blogului despre vorbea, pentru ca nu intelegeam nimic din ce vorbeste... timpul trece.... si blogatu ramane putin intr`o mica pauza, si fac o paranteza catre el sa arunce o privire si pe blogul meu.
   Raman uimit ca a ramas fara glas putin, dupa care a inceput cu " Acest blog este cam ciudat , tema este pe 1...2.... 3... bla bla noapte buna".
   Am uitat sa mentionez ca review`urile domnului Blogatu" se rezuma la cate coloane are tema, si asta daca poate sa le identifice, in cazul meu a numarat putin si a iesit din schema, urmatoarea observatie pe care as vrea sa o punctez sunt comentariile  lui despre continutul bloggului respectiv, din care mai toate sunt frumoase si interesante.
Fac o paranteza sa compar doi bloggeri cu vechime in spatiu Alex adica http://buddha.voce.ro/ (alias Buddha) si Marius http://blogatu.ro (Blogatu"). Ii citesc pe amandoi, pe Alex il admir, si am un mare respect fata de omuletul acesta, spune multe lucruri interesante, traite sau intalnite de el si vine in ajutorul bloggerilor incepatori cu diverse publicatii .Nu ii place sa se uite in "curtea altora" si sa faca comentarii absurde, iar Marius, (Blogatu") dupa multe posturi publicate , incep sa cred ca el a fost doar un vanator, care a vanat cuvinte, multe din publicatiile sale sunt lipsite de continut adecvat, dar contine numai cuvinte des cautate. Cecilia, blogerita care il mai scoata la lumina pe Blogatu" are un stil de bloggerita adevarata, planificandu-si fiecare cuvintel fara de care nu ar mai avea farmec publicatia dansei.

1 comentarii:

  1. Mulţam de aprecieri, şerifule. Blogatu nu se va simţi jugnit de acest articol... Nu eşti primul şi nici ultimul care îl fute la melodie pentru stilul său murdar...

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza daca te tine