03 ianuarie 2010

Cum sa castigi bani online Updated 15.11.2010

 Peste tot auziti cum se fac banii pe net. Ei bine ei nu se fac deloc usor dar nici prea greu.Sunt o mie si una de carti , bloguri si alte scrieri despre cum sa faci bani pe net, sau cum sa castigi rapid sume foarte mari numai intr-o zi.... Daca cineva v-ar spune ca ati putea castiga bani stand acasa  si prin cateva clickuri ati realiza un venit de 100-300 $ ce a-ti spune?

Inainte de toate , pentru ca banii din aceasta imagine sa ajunga la voi , aveti nevoie de un cont Paypal sau AlertPay prin care sa puteti primi banii.


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.<



Nu trebuie sa aveti card neaparat. Se poate inregistra si fara.


Circuitul banilor din internet nu este asa de simplu ca si in imagine.

O sa va prezint in cele ce urmeaza cateva siteuri bune de facut bani, cateva siteuri bune de facut advertising si cateva jocuri din care se pot castiga diverse .
Unul dintre renumitele siteuri de PTC (pay to click adica platit pentru click) se numeste Neobux , un site care contine patru reclame , pe care se pot da click o data la 24 de ore, plus altele care apar pe parcurs pentru o anumita perioada de timp si care pot fi mai valoroase .Mai jos va atasez imaginea siteului unde va puteti si inscrie . Pentru a va mari castigurile , o sa aveti in cont un link al vostru, prin care puteti spune si prietenilor sa se inscrie, castigurile venind si din partea acestora. Linkul de mai jos imi va aduce si mie un anume castig. Cei care se inscriu pe site prin sugestia altuia se numeste refferer.PS: Nu o sa incerc sa va duc cu zaharelul, cum fac majoritatea ci o sa va spun adevarata poveste a acestor siteuri. O data inscrisi, va puteti mari castigurile facand cunoscut sistemul . Nu scriu acestea din dorinta de a va inscrie cat mai multi si de a-mi mari castigurile, ci mai mult pentru a face cunoscut si foarte lamurit despre metodele de PTC sau cum sa faci bani din clickuri. Inscrierea pe astfel de siteuri fara a avea un refferal,va insemna ca nu veti mari castigurile nimanui, dar nici nu o sa aveti parte de suportul celui care va va spune despre acestea si care va va oferi raspunsuri la potentialele intrebari. Eu la randul meu sunt refferal pe majoritatea siteurilor pe care o sa vi le prezint, nu o sa vi le arat pe toate ci doar pe cele mai bune care fac platile rapid, si prin care se poate face advertising. 
Specificatii la Neobux: pe acest site veti putea avea un refferal abia dupa ce aveti un total de 100 de clickuri pe reclame si 30 de zile vechime pe site; abia atunci o sa puteti promova linkul dumneavoastra si a obtine refferali.

PALMBUX - recomand cu incredere, acelasi sistem de PTC , va puteti inscrie fie prin click pe cuvantul de la inceputul propozitiei fie prin bannerul urmator:








Spor la castiguri, si va astept cu intrebari

onBUX - la fel de accesibil ca si celelalte de pana acum, cu o interfata foarte placuta , onBUX a trecut de faza de test , deci am reusit sa retrag o suma din cont. Retragerile de numerar se pot face atunci veti ajunge la suma de minim 2 $.
Inregistrari se pot face accesand cu un click bannerul de mai jos :



Pentru orice intrebari sau sugestii lasati un comentariu sau adresa dumneavoastra de e-mail si o sa va raspund cat pot de repede (ps. ma puteti contacta de la butonul Contact).

RECOMAND CU INCREDERE : (atat pentru a castiga bani pe net, stand acasa sau la birou si petrecand nici 5 minute pt toate acestea cat si pentru a-ti promova site`ul sau blogul si de a castiga vizite unice)
  1. NEOBUX
  2. PALMBUX
  3. onBUX






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine