13 iunie 2010

Si mai multe jucarii pentru copii

   Scoala s-a terminat, iar cei mici premiati si fericiti ca au luat vacanta isi asteapta jucariile promise. Va propun sa va delectati ochii impreuna cu cei mici la cateva jucarii pentru copii , si mai mici si mai mari. O gama variata a jucariilor din lemn pentru copilasi avand varste intre 1 si 8 anisori puteti gasi aici:


   Preturile acestor jucarii pentru copii sunt accesibile tuturor buzunarelor, iar despre livrarea lor nu am decat cuvinte de lauda. Daca sunteti din Bucuresti , in a doua zi lucratoare o sa aveti jucariile pentru copii la usa dumneavoastra, iar daca sunteti din provincie nici mai mult nici mai putin decat 2 zile lucratoare.
   Marea parte a acestor jucarii pentru copii sunt fabricate din lemn , carton reciclat, plus, cauciuc natural  si sunt foarte indragite de cei micuti.
  Papusi si casute, puzzle, cuburi din lemn, jucarii educative, jucarii Montessori, biciclete, triciclete, instrumente muzicale,jocuri si joculete, jucarii de exterior , masinute , trenulete , pentru cei mai mici pitici , jucarii pentru copii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine