01 septembrie 2010

Pachete de filmari la nunti si evenimente deosebite

Mai jos va puteti alege un pachet pentru nunta dumneavoastra, sau evenimentul dorit in functie de buzunar, calitate si mai ales CANTITATE:


Pachetul Calicius :

- include filmare la minim 4 camere pe trepied permanent, pe toata durata evenimentelului, pentru cat mai mult material filmat. Se filmeaza non-stop toata noaptea, chiar si cand toti mananca sau nu fac nimic, stau degeaba ori fumeaza pe terasa.
   Optional o camera mobila va poate urmari si in pretioasele momente cand faceti dus, cand va imbracati, cand va faceti pantofii, cand parcati masina, cand discutati cu chelnarii, cand va duceti la toaleta sau numarati banii primiti.
Startul la toate camerele se da cu 30 de min inainte sa inceapa ziua si se opreste la o ora dupa ce au plecat toti. Se filmeaza absolut tot ,  in felul acesta nunta o veti primi la bax, de 25 de dvd-uri. Daca calitate ofera toti, la noi gasiti CANTITATE.Pentru multiplicari, avem o super oferta, la fiecare kilogram de discuri, urmatorul gratuit!

 Pachetul Zgarca:


- pachet special format din cameramani sarmani, fara nici un fel de pretentii.
   Acestia nu mananca nimic toata perioada nuntii dvs, pentru a reduce semnificativ costurile. Sunt instruiti chiar sa refuze chifelele oferite de chelnari milosi. Nu trebuie sa le asigurati un loc in sala, vin echipati complet cu o lada pe care pot sta in hol sau chiar afara, avand de asemenea la ei si o umbrela. Daca mergeti undeva cu vaporasul, intr-un parc cu intrare sau orice alt loc pentru sedinta foto unde se plateste accesul, sunt atrenati sa sara gardul. Nu trebuie sa le platiti nici un fel de transport, benzina sau taxi, sunt oameni de la tara obisnuiti deja sa parcurga distante lungi cu bicicleta. In cazul in care evenimentul Dvs este in alta localitate, nu trebuie sa le platiti cazare dupa nunta, bagajul personal include si un cort impermeabil. Vin echipati cu un soft special de telefon care suna automat inapoi la beepuri, in felul acesta Dvs economisind o alta suma importanta pe telefoanele cu ei.

Pachetul Miloaga:

- pachet destinat celor care sunt incantati de reduceri si cauta super oferte.
   Pretul filmarii este masurat la metru si se pot face extrem de multe alte reduceri. Timpii de negociere sunt de minim o ora. Se masoara minutele cat va plangeti si se acorda discounturi in functie de durata totala.
in plus, cameramanii pot sa filmeze doar o parte din eveniment, pentru un pret cat mai mic, apoi ii trimiteti acasa in mijlocul nuntii. Se porneste de la o suma fixa minima de cca 100Euro la care se adauga extra-optiuni care reduc suplimentar pretul cu un euro sau chiar mai multi : se pot folosi camere vechi si uzate, se poate filma pe benzi la a 20-a inregistrare, cameramanii sunt copii la liceu sau paznici de la piata, se poate face montaj din camera sau chiar deloc.
Acelasi cameraman indeplineste o serie de functii suplimentare, menite sa va ajute sa inglobati mai multe servicii in aceiasi bani : tot el face poze, canta din gura live un repertoriu impresionant de hore, sarbe si chiuituri, datorita unui suport legat de gat pentru camera ii raman mainile libere astfel incat deseori poate face pantofii la invitati sau spala parbrize in parcare pentru un ciubuc semnificativ in plus. Oricand aveti nevoie, ii puteti cere sa care greutati, plase, cadouri, lumanari, sau chiar sa conduca o masina cu care sa duca invitatii de la biserica la restaurant, gratuit!
la acest pachet nu se plateste nici un avans, pana in ziua nunti vi se da timp poate gasiti un coleg amator cu o camera de jucarie care sa va scape de intreaga cheltuiala. Tineti doar cont ca daca alegeti destule extrapotiuni de reducere pret, exista sansa la sfarsitul nuntii cameramanul sa va plateasca el pe Dvs si asta este unica oferta de pe piata in care si primiti “dar” de la cei care va filmeaza. 

1 comentarii:

Comenteaza daca te tine