25 ianuarie 2011

Perversu de pe Targu' Ocna provocat de Fachirul din Peris

 Va mai aduceti aminte de Perversul de pe Targu Ocna? Haideti ca il stiti , nu aveti cum sa il uitati, pai nu? Ori suntem golani ori nu mai suntem. Ei bine, Perversul de pe Targu Ocna a fost provocat la o partida de skanderberg de catre Fachirul din Peris, despre care sincer nu am auzit a fi mare vendeta,  va rog sa ma luminati si pe mine care e fraza lui castigatoare!!! Fachirul din Peris spune ca isi va premia adversarul  , adica nimeni altul decat Perversul de pe Targu Ocna, daca acesta din urma va reusi sa castige in cele 6 meciuri de la masa de skanderberg. Acum mai ramane de vazut cate minute are un meci ca sa ne calculeze Perversul de pe Targu Ocna cate secunde se vor infrunta cei doi cocosi .Fachirul pune 1000 de euro pe masa, adica 4268.4 lei Ron fara TVA, adica 5292.82 lei Ron cu TVA, adica din care TVA 1024.42 lei Ron . Cine vrea un masaj erotic ?





In coltul din stanga se afla Perversul de pe Targu' Ocna , putin expresiv datorita photosopului, iar in coltul din dreapta neinfricatul Fachir din Peris . Le dorim succes !



www.Sport.ro

2 comentarii:

  1. O idiotenie! Oare merita promovata pe blogul tau! Parca au fost mai interesante postarile despre lucrul in Photoshop!

    RăspundețiȘtergere
  2. Postarile se gasesc pe blogul de photoshop, si ai dreptate in ceea ce spui, am postat din alt motiv, si mai exact pentru o statistica a traficului

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza daca te tine