21 februarie 2011

Sistemele CISS - solutia ieftina a cartuselor

Asa-i ca te-ai saturat sa tot arunci sume de bani enorme pentru a cumpara cartuse noi? Ti-ai luat o imprimanta cu bani putini dar observi ca ii platesti de 10 ori pretul numai pe consumabile? Te-ai saturat sa ti se goleasca cartusele imediat dupa ce le desfaci pe cele noi? 

   Ei bine, desi suna a reclama, exista solutia la toate problemele de mai sus. Ati auzit probabil de sistemele CISS , iar acum o sa va detaliez ce inseamna. 
   CISS- ul nu este altceva decat un sistem de alimentare cu cerneala continuu. El vine ca si o adaptare a imprimantei, care de fapt reprezinta o legatura intre cartusele originale ale imprimantei si bidonasele de depozitare a cernelii .
Am o simpla intrebare pentru voi? Stiti care este cea mai buna imprimanta? 
Cea mai buna imprimanta este cea care  tipareste ieftin! 
Folosesc de mai bine de doi ani imprimanta cu sistem CISS si sunt foarte multumit nu numai de costurile reduse care sunt binevenite (a se vedea criza) ci si de calitatea superioara a cernelii. La inceput , cand am auzit de sistemul CISS am zis , orice masura de reincarcare a cartuselor este vizibila pe produsul finit sau creeaza probleme la printare. Asta pana am pus mana pe o imprimanta cu sistem CISS. Rezultatele au fost uimitoare.
CISS Revolution merita toata increderea. Cumparand o imprimanta cu sistem CISS , desi la prima vedere pare putin mai scumpa decat cele de pe piata, va asigur ca isi va scoate banii prin calitate si prin reducerea costurilor de consumabile. 
CISS Revolution va ofera deasemeni si suport tehnic, deci daca o sa cumparati vreodata de la ei, nu va faceti griji in privinta folosirii imprimantei, va dor indruma pas cu pas pana la reusita. Daca ai cumva o imprimanta si vrei sa stii daca poate fi adaptata la sistemul CISS , apeleaza cu incredere la CISS Revolution si ei iti vor da toate informatiile de care ai nevoie.
Si ca sa va faceti o idee si mai buna despre aceste sisteme CISS , puteti intra aici la CISS
In speranta ca v-am fost de ajutor, va doresc spor la printare si va mai astept pe blog.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine