29 martie 2011

hey, i just made a photoshop of you, check it out :P: VIRUS FACEBOOK

Dupa cum binestiti, am avut si vom avea mereu VIRUSI. La mare raspandire au fost cei care actionau prin autorunerele diverselor suporturi media portabile. Apoi virusii si-au facut aparitia si pe yahoo messenger, raspandidu-se intr`un mod extrem de rapid. Iata ca astazi, am dat de primul virus pe facebook. Asa este, cum la ora actuala siteul de socializare Facebook este cel mai raspandit , prin el se pot raspandi multe, chiar si VIRUSI.

   hey, i just made a photoshop of you, check it out :P:bit.ly...... asa arata un mesaj trimis de catre virus prietenilor de pe facebook prin intermediul chatului de la facebook. Persoana de unde se trimite acest mesaj nu este informata, ea nestiind ca spre prietenii ei apar astfel de mesaje.

Pentru a scapa de acest virus urmati setarile urmatoare:

account>>privacy settings>>edit application settings>>acolo o sa gasiti turn off (turn off platform apps). click pe el. restartati contul vostru si apoi verificati. Merge.

Mai puteti incerca si : account>>privacy settings>>edit application settings>>remove soothik.co.cc

Cea mai buna protectie este sa nu dati click pe orice link care apare in fata dumneavoastra, mai ales cand apare sub o formulare ciudata si cu un link prescurtat ca bit.ly.erjej.com 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine