03 septembrie 2008

Prison Break, sezonul 4 !! Download episodul 1 si 2 din sezonul 4

Cand incepe sezonul 4 din Prison Break ? Ei bine, seria a 4-a Prison Break a avut premiera luni 1 septembrie 2008, 8:00 PM (ora coastei de Est a SUA), cand se va difuza un episod special de 2 ore !! Asa ca marti dimineatza in jur de 5:30AM il puteti descarca si voi.

 
  
Da, se pare ca “asteptarea” a luat sfarsit si nu mai trebuie sa stam cu sufletul la gura sa vedem daca vor mai face sau nu un nou sezon din serialul nostru preferat, Prison Break ! Va exista si seria a 4-a. O spune chiar Wentworth Miller, interpretul lui Michael Scofield. Confirmarea a fost facuta la o conferinta de presa in timpul unei vizite in Israel.
Conform lui, filmarile vor incepe peste o luna, urmand ca primele episoade din sezonul 4 sa le vedem tot in septembrie (2008) cum eram obisnuiti. Eu unul, nu mai pot de nerabdare… si sper ca sezonul 4 sa semene mai mult cu seria a 2-a in care personajele erau pe fuga, nu cu seria a 3-a care datorita locatiei statice n-a fost la fel de captivanta cum ne obisnuisem.
A, era sa uit despre ce a zis “Michael” ca e noul sezon… Cum ne asteptam, actiunea va fi in mare partea despre incercarile lui Michael Scofield de a gasi ucigasii Sarei si de a se razbuna. Interesant, nu ? Vom vedea un altfel de Michael, mai rau si mai hotarat ca de obicei.
   Actorul Wentwoth Miller face in aceste zile un tur al Europei avand in vedere succesul major de care se bucura “Prison Break” in tzari precum Franta sau Germania.. Ieri el a fost in Paris si a dat un interviu in care a vorbit despre personajul lui, despre fani si despre faptul ca in sezonul 4 “Michael” va deveni mai “rau”, sugerand o transformare de genul celei avute de agentul Mahone (interviul aici: http://www.youtube.com/watch?v=meLP2K47O5c). O alta stire buna (si ciudata) este aceea ca se pare ca actorii principali din serial au semnat fiecare contracte pentru 7 (!!) sezoane, deci sanse si planuri sunt nu numai pentru sezonul 4, ci si pentru altele (bineinteles ca se poate ajunge la acorduri si sa nu fie nevoiti sa stea 7 serii, dar daca totul merge bine cu audientele…).

Gata, e oficial (conform TVGuide.com). Televiziunea Fox a comandat un sezon nou din Prison Break ! Acest sezon 4 se va desfasura in Los Angeles.

Televiziunea FOX a facut public rezumatul oficial a ceea ce se va intampla in sezonul 4 Prison Break:
“Dupa ce reusesc sa scape din Sona, fratii Michael Scofied si Lincoln Burrows sunt hotarati sa se razbune pe Companie. In timpul cautarii oamenilor responsabili, lumea lui Michael este intoarsa pe dos cand afla ca Sara e inca in viata. Michael si Lincoln isi jura sa o gaseasca pe Sara si sa distruga Compania. Cu ajutorul unui agent guvernamental (jucat de Michael Rapaport cred), ei alcatuiesc un grup de aliati incluzand pe Mahone, Sucre si Bellick. Din pacate pentru frati, trebuie sa se bazeze si pe ajutorul lui T-Bag (sic), care detine o informatie vitala care ii va ajuta sa ia urma celor din Companie. “

Promo pentru sezonul 4 Prison Break !!:





…etc…Mai gasiti alte numeroase promo-uri pentru seria a 4-a aici. 

PS: Pentru o lista de seriale recomandate de mine fanilor Prison Break, intrati aici. 
Iar pentru fanii serialului Prison Break am gasit primele doua episoade din sezonul 4, deci puteti  face download episodul 1 si download episodul 2  , gasiti si subtitrari aici.
  Vizionare placuta! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine