22 martie 2009

Prezervativul

Photograph showing rolled up condom
Germanii s-au saturat chinurile punerii unui prezervativ, fabricat probabil in romania, si fiindu-le mult prea mare (lololol) s-au gandit sa isi faca propria lor inventie: Un spray ce tine loc de prezervativ.
  
Aplicarea este simpla: dai cu spray pe toata suprafata obiectului iar in decursul a cateva secunde pam pam : un prezervativ perfect mulat si sigur,din latex uscat....deocamdata este in proiect,dar inginerii promit ca nu mai e mult.(in secret se lucreaza la prezervativul de post :| )


Reblog this post [with Zemanta]

4 comentarii:

  1. =))
    mi-au dat lacrimile :))
    Asta da veste :D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. lol...astia is dobitoci...in loc sa umbli cu prezervativul in portofel o sa umbli cu sprayul dupa tn ...:)) ce porcarie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Umm...de post in ce sens?:))No really din cauza ca mi se pare foarte ciudat.Daca esti destul de dus cu pluta ca sa mananci asa ceva,in mod sigur nu esti genul de om care mai tine cont de post.In afara de asta..ideea e misto,dar sa tii in buzunar un spray in locul unui prezervativ old school parca e aiurea.Ce te faci daca tipa nu stie de inventia asta si te vede ca te dezbraci,apoi vii langa ea cu un spray,mic,negru.Daca se gandeste ca e paralizant?

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza daca te tine