13 august 2008

Cazare la mare, hoteluri la mare, trenuri spre mare, cheltuiala mare

  
   Statiunea Mamaia e deja cunoscuta ca fiind una dintre cele mai scumpe destinatii de pe Litoral.
Preturile pe care le veti plati pentru cazare sunt destul de piperate, fie ca optati pentru hoteluri, fie pentru serviciile “particularilor”. 
Daca la acestia din urma mai puteti gasi cazare la aproximativ 100 de lei pe zi, la hoteluri preturile ajung chiar si la cateva sute de lei pe camera. La Hotelul Alcor (doua stele) o camera dubla costa 350 de lei pe noapte.
Plaja
Plaja din Mamaia este neincapatoare pentru sutele de turisti scosi din casa de vremea numai buna pentru bronzat.
Mancarea
“Carciumi” pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, in statiunea Mamaia: de la localuri gen “impinge tava” pana la restaurante de lux, pentru pretentiosi.
La “Butoiul cu bere” puteti manca bine la preturi deloc exagerate. Aici, o ciorba de burta costa 8 lei, o pizza aproximativ 15 lei, in timp ce pentru o portie de muschiulet de vita veti avea de platit 44 de lei. 
   Imi imaginez nebunia "care este" in cautarea unui loc de dormit pe litoralul romanesc si tocmai de aceea vreau sa vin in ajutorul tuturor turistilor. 
Cazare la hoteluri pe litoral 2008 - Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Neptun - Olimp, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, Constanta
     Acestea fiind spuse ...  "Marea ... te cheama la ea" -si pentru cei care nu au bani , nu au concediu - "te cheama la ea" !
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine