18 august 2008

iPhone 3G ajunge in Romania

iPhone-ul 3G ajunge în România pe 22 august, data la care va începe să fie comercializat de Orange. Telefonul se va putea cumpăra din şase magazine din ţară ale operatorului: Orange concept store din Bucureşti şi magazinele Orange din Iaşi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Braşov (St. Mureşenilor), Timişoara (Bd. Republicii) şi Constanţa (Şos. Ştefan cel Mare).

Începînd de joi, 7 august, clienţii îşi pot înregistra online precomanda pe site-ul operatorului. Detaliile referitoare la tarifele la care va putea fi cumpărat telefonul nu au fost încă anunţate.

Telefonul. Noua versiune iPhone transformă terminalul într-o “unealtă business”, printre optimizările specifice acestui profil fiind push e-mail, filtre pentru contacte, calendar optimizat. Este luată în considerare şi socializarea, fiind dotat cu o aplicaţie prin care poţi să îţi vezi prietenii sau o alta care te ţine în contact cu blogul. Cel mai important aspect este însă 3G-ul şi viteza de download de 3 ori mai mare decît în cazul primei versiuni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine