27 noiembrie 2008

Viata de caine....



   Cainele unei doctorite chirurg din Marea Britanie este, in mod indiscutabil, cel mai rasfatat dulau al planetei, informeaza “Daily Mail”. Si asta dupa ce stapana sa i-a facut cadou o cusca de 300.000 de euro, cu aer conditionat, plasma de 130 de centimetri si sistem robotizat de servire a mancarii.
Cainele rasa Marele Danez are la dispozitie in cusca o saltea din lana, paturi cu senzori care se incalzesc atunci cand isi simt stapanul, o piscina de relaxare cu jacuzzi si o plasma unde poate urmari la discretie programe pentru catei.
La toate acestea se adauga un sistem audio in valoare de aproape 170.000 de euro si unul de siguranta care scaneaza retina cainelui si nu permite accesul strainilor in cusca. Apa este filtrata printr-un sistem complex de distributie, iar mancarea e servita la temperatura indicata si la ora exacta printr-un sistem robotizat.
Toata locuinta este monitorizata cu ajutorul camerelor de supraveghere care sunt conectate la Internet. Palatul pentru catel a fost instalat pe proprietatea de 550 de acri din cadrul centrului rezidential Lower Mill Estate, din Costwolds Water Park si este perfect functional. De altfel, stapana dulaului se gandeste ca, atunci cand Marele Danez is i va gasi jumatatea la care viseaza de mult timp, sa construiasca si un dormitor conjugal.
Cusca-palat este compusa din:
-doua dormitoare si o camera de zi,
-sistem automatizat de servire a mancarii si apei,
-boluri care se spala singure dupa servirea mesei,
-sistem automatizat de servire a mancarii si apei,
-boluri care se spala singure dupa servirea mesei,
-televizor cu plasma de 130 cm pe care ruleaza numai programe pentru catei,
-camere de supraveghere, care monitorizeaza cusca nonstop.
-intrare automatizata catre locuinta stapanei,
-piscina de relaxare, prevazuta cu un sistem de reglare a temperaturii si filtrare a apei,
-terasa cu jucarii si trepte pentru mentinerea conditiei fizice,
-dispozitiv de scanare a retinei,
-saltele de odihna pentru zi din lana de oaie si cu senzor de reglare termica. Sunt prevazute cu un mic lift, care ridica dulaul in pozitie de veghe, zona acoperita pentru telecomanda tv adaptata.

Ma intreb... oare cainele asta are si operatie estetica? =))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine