23 februarie 2009

Un mouse mai futuristic, ideal pentru shootere

   Mouse`ul se indreapta cu pasi repezi catre muzee. Pe zi ce  trece apar tot felul de inovatii. Iata cum cei de la
Novint aveau deja un mouse prevazut cu 3 brate mobile si o bila atent monitorizata de catre niste senzori performanti. Bila a fost inlocuita cu un pistol si astfel a rezultat poate cel mai inspirat mouse pentru jocurile FPS.

   Imaginati-va un joc de Counter-Strike sau Half-Life cu Falcon Pistol. Dispozitivul aduce jocul mai aproape de realitate, permitand un control mai bun decat cel obtinut cu un simplu mouse. Pistolul sta altfel in mana, poate fi miscat cu usurinta si include pe langa tragaci, o serie de butoane cu functii definite de utilizator.

Mai mult decat atat, pistolul vibreaza puternic atunci cand se trage cu el, dand impresia ca in mana exista o arma de foc adevarata. Cum in jocuri sunt numeroase arme, si Falcon Pistol va reactiona diferit in functie de arma aflata in posesie la un moment dat. Force feedback-ul va trimite vibratii unice sau multiple, de intensitati diferite sau pur si simplu va tinde sa arunce pistolul intr-o parte in cazul unei explozii..

Iata o demonstratie video cu Novint Falcon Pistol:



Novint ofera un pachet Falcon Pistol la pretul de 189$. Pachetul include pistolul, mouse-ul dar si bundle-ul Orange Box cu Half-Life 2Team Fortress 2 si Portal, jocuri ideale pentru un asemenea dispozitiv.

Ati vrea sa jucati un shooter cu Falcon Pistol?

1 comentarii:

Comenteaza daca te tine