03 iulie 2008

Avertismente iesite din comun la Zoo!

Desi in general este recomandat sa nu iti depasesti statutul de vizitator - privitor - admirator atunci cand mergi la gradina zoologica, unii oameni se simt atat de bine in preajma animalelor, incat uita sa pastreze distanta. Pentru ei si pentru copiii lor au fost inventate acele placute inscriptionate cu avertismente. Ca indicatiile respective sunt mai mult sau mai putin bizare, amuzante sau de-a dreptul socante tine probabil tot de masura in care vizitatorii isi respecta sau nu statutul, in ciuda avertismentelor. Iata cateva exemple cat se poate de sugestive:




1. "Sezonul imperecherii la aligatori. Daca sunteti atacati, mimati orgasmul."






 2. "Cei care arunca obiecte crocodililor vor fi rugati sa intre si sa le recupereze!"




3. "Va rugam nu aruncati chistoacele pe jos. Noaptea, pestii ies sa le fumeze, iar noi ne straduim sa ii convingem sa se lase!"






 4. "Atentie! Nu va rezemati, nu va urcati pe gardurile Gradinii Zoologice. Daca veti cadea, animalele va pot manca si apoi pot avea greturi din cauza dumneavoastra. Multumim."


 

  5. "Nu dati de mancare degete animalelor!"



  6. "Atentie! Gorilele sunt cunoscute ca animale care arunca obiecte,precum bulgari de fecale."




 7. "NU certati, imitati, insultati, deranjati, jigniti, agitati, suparati, satirizati, alarmati, enervati, turmentati, provocati, speriati, confruntati, tipati, infuriati sau ridiculizati tigrii!"



 8. Ingrijitorii Gradinii Zoologice va avertizeaza: "daca veti sta pe gard, veti cadea!"



  9. "Doar cei care cred in reincarnare ar putea risca sa se apropie!"










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine