01 iulie 2008

Razer Lachesis, mouse-ul veninos

Razer Lachesis, mouse-ul care si-a castigat renumele de “ucigasul silentios” datorita caracteristicilor si preciziei sale, este disponibil acum si pentru gamerii din Romania.



Lachesis, al carui nume provine de la denumirea unei specii de sarpe veninos din America de Sud (Lachesis Muta Muta), este dotat cu senzorul Razer Precision 3G Laser™ care asigura o precizie de 4000dpi. Calitatile mouse-ului sunt completate de 32 de KB de memorie interna pe care poti stoca pana la cinci profiluri de jocuri, noua butoane programabile cu tehnologia Hyperesponse™ pentru actiuni rapide, dar si de un impresionant 1000Hz Ultrapolling™ cu 1 ms timp de raspuns.






Astfel, cu ajutorul senzorului Razer Precision 3G Laser™ de 4000dpi, viteza de miscare a mouse-ului este imbunatatita de cinci ori fata de senzorul optic de 800dpi.



Printre specificatiile tehnice ale lui Lachesis se numara si reglajul On-The-Fly Sensitivity™, Always-On™ mode, scroll wheel cu 24 de pozitii individuale pentru click.




Designul ergonomic il face ideal pentru gameri, dar si pentru birou sau PC-ul personal, oferindu-ti un aliat atat in reprizele de gaming, cat si in dead-line-urile stranse.

Pentru Razer Lachesis, impatimitii gaming-ului au nevoie de Windows® 2000 / XP / X64 / MCE 2005 / Vista / Vista64, USB port, CD-ROM Drive (pentru drivere) si cel putin 35 MB de spatiu pe hard disk pentru drivere.

    Razer Lachesis este disponibil in magazinele Diverta, www.dol.ro, www.pc-coolers.ro, la un pret aproximativ de 259 RON (garantie 2 ani).

0 comentarii: