21 iulie 2008

O mana de ajutor ...

La numai patru ani, Alexia are clipele numărate. Nu se poate gândi la viitor şi nici nu poate visa prea departe, deoarece viaţa ei depinde de o intervenţie chirurgicală în Germania.





Noi ne distrugem vietile pe cand altii vor sa traiasca. Aruncam banii sa ne imbolnavim cand altii au nevoie de ei ca sa traiasca. Sa incercam macar sa ajutam si noi cu cat de putin putem.Eu unul renunt la un "pachet de cancer" ... pentru o viata...



Într-un timp record, micuţa a reuşit să strângă 18.000 de euro. Alexia are însă în continuare nevoie de ajutor, îi mai trebuie 15.000 de euro pentru a putea pleca la operaţia care o poate salva.
Deşi este foarte bolnăvioară, Alexia nu se plânge, ci zâmbeşte şi îşi pune toată nădejdea în Dumnezeu. Fetiţa s-a născut cu o gravă malformaţie la inimă şi singura ei speranţă să trăiască este o operaţie în Germania.
Mama Alexiei ştie că micuţa ei se poate vindeca. Când a aflat că Alexia este bolnavă, Mădălina a început sa caute un medic care să îi salveze copilul. A bătut la uşile mai multor medici din Bucureşti, a fost la clinici din Târgu Mureş şi Cluj, dar peste tot a primit refuzuri.
Au urmat apoi doi ani de aşteptare grea, în care inima Alexiei se putea opri în orice clipă. Mădălina nu putea să asiste neputincioasă la durerea copilului ei şi a început să caute pe internet o clinică în străinătate. A reuşit să ia legătura cu o renumită echipă de medici din Germania care i-a consultat copilul imediat. După patru ani de incertitudine dureroasă, Alexia a primit, în sfârşit, un diagnostic şi o speranţă.
Dumneavoastră i-aţi redat Alexiei speranţa! Fetiţa are în continuare nevoie de noi. Să o ajutăm să trăiască, de la inimă la inimă! Puteti urmari un video cu Alexia aici.

Conturi:

Titular: Sandu Madalina Liliana

Banca: BCR

Sucursala: Pantelimon

Lei: RO73 RNCB 0094 0026 2605 0001

Euro: RO81 RNCB 0644 0026 2605 0002

Pentru donaţii de 10 euro / apel, sunaţi la 0900900180

Pentru donaţii de 2 euro / apel, sunaţi la 0900900182

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza daca te tine